Galet mycket vatten har trillat ned ovanifrån!

Publicerat: 2011-08-22 Kl: 21:15:27 | I kategori: Allmänt

Hu vad det regnat hela eftermiddagen :/ Hästarna går ju normalt in vid tre och såhär års brukar klockan ofta passerat tre innan vi börjar ta in hästarna, idag skulle vi dock ha besök ifrån förbundet av Ulf Wilken klockan tre så vi började tidigare än vanligt vilket var en väldans tur eftersom strax före tre öppnade sig himlen!!


Vi bjöds även på en del åska men den höll sig en bit bort som tur var..

Rangun var kanonfin idag, superstor skillnad efter att Jimmy justerat hans sadel. Den var ju helt ny då vi köpte den så nu har väl stoppning osv satt sig vilket gjort att sadeln blivit för vid, Jimmy "klämde" ihop den och nu ligger den som ett smäck igen - och jag sitter helt annorlunda :) Rätt sadel är enormt viktigt!! Man märker ofta inte skillnaden fören man testat en sadeln som passar både ryttare och häst perfekt..

Jag har även ridit ut på Elton som var kanonpigg - helt förbytt sedan han kom i våras :) Det är föresten tävlingsdebut för honom den 11 september hos Järna RK i en LB:0 :)

Mamma hjälpte mig med Rocco på morgonen och på slutet var han så sjukt fin - man blir alldeles knäsvag och vill bara ha mer mer mer!! Men han är också sjukt svår och när jag såsmåningom lärt mig alla knappar och vi kommer helt överens så kommer det bli så bra och jag kommer att ha utvecklats som ryttare något enormt!

Rocco!!

Imorgon ska vi till Equirehab med tre hästar igen, vi ska vara där klockan ett så det lär ju ta hela em innan vi är hemma igen.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0