Vårtrött nej för långa dagar

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 22:47:32 | I kategori: Allmänt

Ja som Madde skrivit så har det varit sjukt långa dagar i helgen. Började ju redan med iordningställandet av tävlingsplatsen i fredags.
Fint blev det i a f. Maria o Elin var modiga o satt i traktorskopan o putsade fönster. Vilken skillnad Amanda skadade sig då hon putsade spegeln på toan o fick åka till sjukhus. Tur att det är tag i henne för tävla det gick bättre än någonsin.
Riktigt bra prestationer har det varit i helgen har inga resultat som jag kan lägga in ännu så man vågar knappt skriva hur det blev. Men Dorthe som tävlingsdebuterade efter många års uppehåll fick en fin placering på lö tillsammans med Madde i LB:1. Div III laget kom 4:a i LB:2 o Jenny som red Annes Wilma som också debuterade tog en fin placering individuellt. Även de andra ryttarna red mkt bra tycker jag. Bådar gott inför nästa omgång.
Dagen pågick från 9.00-19.00 sedan skulle det tvättas hästar mm inför söndagen.

Söndagen startades 8.00 (vilket betyder att en del funktionärer var på plats redan 6.30) tävlingen var slut 20 och sedan skulle det städas........
Söndagens resultat var mkt bra. MRK hade ju hela två lag med i div I. Tyvärr var ett lag ej fulltaligt men nästa omgång då så gäller det.
Lagen blev riktigt jämna 3:a o 4:a av 7 lag och det var pyttelite upp till andra platsen inte 1 % ens.
Laget bestod av bara debutanter och ungdomar. Det var väl bara Sofia-Arro Bell Madde Rangun o Jenny Alcaprinz som tävlat sin klass tidigare. Det var dessutom bara 1 som tillhör den äldre årgången (ung min ålder) men hon debuterade ju också. De andra ryttarna var mellan 16-22 år. Alla utom Dorthe står dessutom i stallet (även om Atom stått här i två vintrar).
Dessutom så går Amanda som ju också debuterade i MSVC:2 och knep en placering! Även Sofia på finaste hästen tog en fin placering i MSVB:4.
Inte utan att man kan känna sig stolt över lagprestationerna.
Nu ska vi träna på inför nästa omgång. .......som går i Flen på Helena Widells anläggning.

Lång dag i dag också faktiskt. Har hunnit rida Bosson o Jolita o finaste hästen som fick gå ut de andra var det trimning på utebanan.
Har hunnit med min "hobby" på em + springa och sedan kvällslektionerna sista passet var extra hoppträning. Super kul med hoppträning tycker jag även om jag kallar mig dressyrryttare.

Imorgon är det möte i Tk på kvällen men innan dess ska det trimmas (har spart min hoppövning)
God natt
Ann
PS hoppas jag ej glömt någon placering men skyller då på trötthet DS
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0