Torsdag..

Publicerat: 2011-04-14 Kl: 21:58:41 | I kategori: Allmänt

Idag kan man inte påstå att man "slappat" iaf!! Full fart ifrån första stund.. Fia sjuk så pappa fodrade sedan försvann han (som vanligt) då det var dags för utsläpp så tre av lektionsval. rymde :S Perfekt start på en redan stressig morgon.. Till slut fick vi iaf ut alla hästar och jag startade med att rida Memo (Petra & Birgittas fina häst).

Därefter busdjuren Tiger & Rockii..

 

 


Jätteduktiga eller hur? Tiger hade lite dålig framåtbjudning (syns inte på just den här filmsnutten) Tror han skulle behöva komma ut i skogen och få galoppera på rakt fram bara.

Programridningen gick överlag bra :D
Limit var först ut med en miss med omslag i den förvända annars fint. jag ska räkna ut vad poängen blev imorgon för jag hann aldrig kika på protokollen innan jag åkte. Rangun gjorde fina byten och även det andra bra, däremot var staketet nere vid Gunilla ganska farligt :s.. Jag fick rida ordentligt om vi säger så!
Sedan Milles tur i MsvC:2 - gick riktigt bra!! Lite förvånad faktiskt.. :) Som sagt poängen kommer imorgon.

Efter att jag ridit alla pållar borstade jag dem och sedan skyndade jag vidare på mitt "hemliga äventyr".. Jag var också förbi på Bidermans för att hämta vikter till Ronjah. Pappa var med henne hos Kauko idag och fick behandlig och order om att hon ska ha vikter på ena framhoven.

Min "hemlis" var att jag åkte för att kika på en ponny - en New Forest. Han var jättetrevlig och fin.. Imorgon ska mamma kolla videon.. Mamma har ikväll kört hem vårt nya släp!!!!!!!!!! Ska bli så kul att få det det i verkligheten imorgon.. Då blir det bildbomb!

Vårt gammla släp ska säljas så är det någon som ska köpa eller vet någon som ska köpa så har vi alltså ett riktigt kanonsläp. Finns inget bättre än Fautras - men det har ni som läst bloggen ett tag redan förstått tror jag :P har väl gjort två eller tre hela inlägg med bara info om Fautras. Om ni klickar på november 2010 så har jag för mig att det finns ett inlägg där..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0