Programridning

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 20:09:37 | I kategori: Allmänt

Hallojsan!

Blir alldeles lycklig av det här vårvädret!! Nu är nu bladen på väg att slå ut på alla träd också! Det går ju så fort :)

På fm hade jag hand om några av gymnasietjejerna och fixade i vårt lilla stall med mockning, fodring och rengöring av krubbor/vattenkoppar. Sedan ställde vi fram grejjer för att löshoppa unghästarna.. Jag gjorde lite extra fint för att det skulle se snyggt ut på video.

Demeter in action - över bommar på marken :P
Jippi - Hinder!!



Snygga Poseidon! Han börjar växa i sin kropp nu :)

Bell's Melete fick löshoppas för första gången i sitt liv.. Helt ensam utan både mamma som flyttade för ett par veckor sedan och sin "rumskamrat".. Mkt gnäggande blev det men oj så  hon hoppade vi fick knappt stopp på henne :)

Härlig uppsyn!! Riktig busfia..


Video på hästarna kommer senare för det tar visst lite tid på "tuben" idag :/

På em hade vi programridning för Gunilla Åkerman Intermeriare I domare och hon har kommit till oss på Ekelund i drygt 10 (!) år nu :)
Jag red först Rangun i MsvB:4 vilket överlag gick bra, Gunilla ville ha lite med formade skolor och lite mer mellangalopp.. Bytena fungerade ganska ok - de som vanligtvis fungerar bra var de som gick sämst idag :s konstigt det är ibland!
Sedan direkt Limit där det återigen blev ngt kort framridning - på den hästen är det ju inte bara att sitta upp och "tuta & köra" han kräver en del ridning och uppvärmning. Fick väl iaf runt honom skapligt genom programmet - MsvC:2.. Var aldrig och tog protokollen så imorn får ni veta resultatet  :)

Kram på er! Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0