och så resten av dagen..

Publicerat: 2011-04-08 Kl: 22:08:22 | I kategori: Allmänt

Nu är middag med tillhörande "hästsnack" över :P

Imorse började jag som vanligt med "småpojkarna" - Tiger & Rockii.. Rockii först ut med lite longering och sedan ridning, mamma ville att jag skulle rida på ännu mer framåt och sedan tyckte hon att jag skulle ta och galoppera - det tyckte inte han :P Bock, bock, bock blev det - på stället typ.. Flera gånger samma visa, tur att han inte är så stor. Fick iaf jobba på riktigt ordentligt i traven.
Tiger fick också en stunds longering innan ridning och han var stundtals riktigt pigg och framåt, på honom gick det även att galoppera utan bocksprång! :) Nu ska de få en välförtjänt vila över helgen så tänkte jag rida ut på måndag, tror nog att Gent får aggera ledarhäst igen för han gjorde det så himmla bra. Sedan har jag ju bara en vecka kvar med de små sötnosarna.

Red även Gaia på em, stackarn hon trodde hon skulle få hoppa över alla hinder som Fia byggt upp så hon blev nog lite besviken då hon insåg att det stod dressyr på hennes schema.. Spekulanten som provred i tisdags har också bestämt sig för att köpa henne så idag har vi bestämt att hon ska hämtas på torsdag. Ska bli skönt att "bli av med henne" då vi nu haft henne till salu ganska länge, konstigt att det inte varit så många som hört av sig - förens nu då jag la in den sista annonsen. För sedan dess har det hört av sig typ 8 st! Tror hon kommer att få det kanon hos sin nya ägare iaf :)

Snart kommer våra fina 2-åringar hem också!! Så fort gräset fått fart så vi kan släppa dem på bete.. Ska bli spännande att se vad som blir av dem. Fr.v Bell's Thaleia & Bell's Hera båda efter vår fina Arrobell..

Idag har vi också varit tvungna att tillkalla veterinär, vilket ta i trä vi brukar klara oss bra ifrån. Jolita hade någon form av kolik/förstoppning som inte ville ge med sig :S
Hittade en bild på Jolita tillsammans med Sabina som går på gymnasiet och som även haft sin tre veckorspraktik här under de senaste veckorna :)

Nu är det sovdags!!

Kram Madde

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina Thaleia :)

Snyggast!!!

2011-04-09 @ 15:23:08
Postat av: Charlotte

Fina Thaleia!!!

Snyggast :)

2011-04-09 @ 15:24:42
Postat av: Madde

Mmm hon är vacker.. men tycker båda är fina :)

2011-04-09 @ 17:25:05
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0