Ny tävlingsdag

Publicerat: 2011-04-17 Kl: 08:11:30 | I kategori: Allmänt

God morgon!

Nu dag nya möjligheter!! Blev som ni märkte inget skrivet igårkväll.. Efter sista start red jag först Ture en kort pass och sedan hjälpte Sofi mig med Limit (Sofi som går på vårt gymnasie) så red jag honom en stund på utebanan.. Han blev verkligen kanonfin på slutet - känndes så bra! :D
Jag slutade på 4:e plats med Lady och hennes ägare Åsa och Stella var/är så överlyckliga och glada över vår prestation. Jättekul!

Hoppas Erika eller ngn annan lyckades fota någon bild kanske - har ju inga bilder på Lady.. Vet att Stella filmade ritten kanske kan få tillgång till den också så ni får se :)

Nu ska jag ut och börja med förberedelserna till min första start 9'44 på Ture.. och även se till att peppa min duktiga elev Ebba som idag ska iväg på sin andra tävlin, första på annan plats med lilla Gordon. De har hyrt en liten lastbil så han kommer att få åka kungligt!

Sedan ska Mille & Limit tvättas och allt ska puttsas till deras starter på dagen innan det sedan avlsutas med Rangun.. En låång dag väntar..

Hoppas på lite bilder ikväll annars får ni hålla ut till imorgon :)

Sålänge får ni njuta av vackra Arrobell och mig på Strömsholm 2006, idag är det systeryster som ska rida honom i MsvB:4 - Gammelmannen..

 

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Maria Johansson

Superläcker den där isabellfärgade!:)

2011-04-17 @ 10:13:39
URL: http://dressyrsnack.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0