Mmm för värmen :)

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 20:51:14 | I kategori: Allmänt

Det är så sköönt att det är varmt och soligt...

Mockning och stallfix startade dagen sedan var det dags för motionering av Tiger & Rockii.. Maria fick ta Uranos först och så tog jag Rockii och Fia fick ta Tiger. De var så superduktiga, hoppade över små diken och travade på ett så fint litet led bakom Uranos :) Kul och nyttigt för dem att få komma ut.

Poseidon satt jag på på utebanan medans Fia höll i linan och longerade oss - duktig pålle!! Känns som att han coolat ner nu :) Demeter red jag ett kort pass i ridhuset - hon var kanonfin - såklart!! Åhh vad jag gillar den hästen, så snygg och okomplicerad.

Mamma och jag red ett pass i ridhuset på em, jag på rangun och mamma provade Limit. var ganska länge sedan hon red honom nu..

Rangun & ja på utebanan 2010. Foto: Erika T

Hann med att fixa in lite nya bilder osv på hemsidan innan det var dags att ha lektion. Mina barn fick först gå "Unghästrundan" och sedan rida en stund i ridhuset. De var bara fyra stycken idag - bra och skönt när de är lite färre ibland så man kan fokusera lite extra på dem :) Efter barnen hade jag lektion för Bella på sin Chanel, hon skulle ju ridit igår men jag fick flytta passet till idag. Hon fick jobba mycket med att forma och böja sin ponny som gärna går och drar i Bellas hand och blir väldigt rak i sidorna, inte helt lätt heller då hon är riktigt "hoppeponny" med massa energi :P På slutet fick hon verkligen till henne så himmla bra - DUKTIGA BELLA! och Chanel såklart :)

Äntligen har mamma fått tag på Pether så på fredag ska vi dit och träna!! Jippi!

:D

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0