Man blir ju alldeles lycklig..

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 19:02:11 | I kategori: Allmänt

.. av det här underbara vår- ja sommarvädret!!

Hästarna är rena, gräset växer och allt är så mycket skönare när solen skiner och himmlen är blå. Idag var jag alltså, Fia också, och tittade/provade en mycket söt liten skimmelvalack på ca 155cm.. Har inte hunnit visa eller prata ngt med mor om den ännu..

Sedan iväg till Arphus för ett svettigt träningspass på utebanan - gillar verkligen underlaget de har. Varit lite småskeptisk till det innan men Rangun gick fint på det :) Idag fick vi "rida på innertygeln" lite omvänt vad man lärt sig kan man ju säga.. Fick böja igenom ordentligt - mkt bra övning för Rangun - han går ju gäna och håller emot lite i överlinjen. Nu fick han verkligen ut halsen och sedan kunde vi minnsan göra fina byten - även till höger :)
Maria tog ju bilder men tänkte inte på det då jag lämnade kameran i stallet, tänkte att Fia skulle ha med den till hopptävlingen imorgon :D

Arrobell & rangun fick alltså premiäråka det nya släpet!! Lite skeptiska var de till att åka på "tvärsan" :P men de lär sig efterhand - hästar är ju väldigt formbara djur :)

Rymdskeppet!!

Väl hemma på Ekelund igen mockade jag och sedan hoppade jag faktiskt (!) på Limit.. Fia höll ju på och "for runt" över hinder på utebanan så jag tänkte varför inte? Tror inte jag hoppat Limit tidigare, gjorde lika med honom som jag fick göra med Rangun då jag red fram sedan började vi hoppa. Han tyckte det var kanonkul och vi hoppade väl iaf 80-90 över en oxer :) Det ni!

Sedan gjorde jag iordning Rockii och longerade några varv på ridbanan så kom sedan mamma ut med Bosson och red med mig vår nya "unghästsväng" genom en av våra sommarhagar :) Han var duktig men imorgon ska jag prova en annan sadel för att se om det är "problemet".. Han beter sig lite skumt ibland så jag ska se om jag kan hitta nån annan sadel - vi har ju några att välja på :P

Hästen med dessa framhovar ska veterinärbesiktigas nästa vecka..  ;P

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0