Madde sover

Publicerat: 2011-04-13 Kl: 21:57:18 | I kategori: Allmänt

Ja nu äntligen inne efter en lång dag. Madde sover är nog trött efter sin kurs! Så jag får väl göra en liten rapport om dagen.
Har precis avslutat mina kvällslektioner idag var det teoridags och alla tre grupperna har tömkört jag har visat berättat och de har fått träna. Första gruppen hade vi Gent o Barris andra gruppen Jolita och sista gruppen Uranos o Athos.
Själv har jag ej hunnit rida idag men njuter fortfarande av hoppningen som var super kul för Erik igår. Brukar ju ej gilla att hoppa när det var länge sedan. Hoppning är färskvara och jag missade ju förra träningen och vill helst hoppa 1-2 ggr per vecka för att hålla mig fräsch.
Vi har löshoppat unghästarna idag. Demeter bara så fin kanske är min nya häst ändå.....Poseidon var fånigt rädd för sockerbitarna så vi hade fullt sjå att få honom att bjuda framåt. Tillslut tog vi undan dem och då släppte det. Gaia fick också hoppa - fin hon är den hästen. Imorgon åker hon till sin nya ägare. Snyft!
"Maddes" ponnyer fick också löshoppa och det gick riktigt bra. Den som ej hade bjudit så mkt framåt förra gången fick riktig fart (blandar ihop dem-den minsta i alla fall).
Gymnasiet har ridit dressyr idag.
Madde har ridit dressyr på Millet och det gick tydligen bra missade det tyvärr. Maria o Madde red ut på Limit o Rangun. På em så tränade Madde Ture och Maria Uranos inför tävlingarna i helgen. Madde ska tävla ture på lördagen i LA:4 och Maria rider LB:2 på lö och LA:4 på söndag. De såg super fina ut!
Sofia har haft feber men ändå jobbat med bokföring och fakturering i Strängnäs hoppas det släpper till imorgon.
Har fixat funktionärslistor inför helgen och det var förvånansvärt många som skrivit upp sig. KUL!
Imorgon är det programridning för Gunilla Åkerman och det är många i lagen som nu passar på att finslipa inför helgens div III o I.
Själv ska jag på styrelsemöte i Eskilstuna har blivit invald i Sörmlandsdistriktet. Blir spännande första mötet och det är på Ekebys ridskola.


Nattinatti
Ann

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0