dagen..

Publicerat: 2011-04-28 Kl: 20:20:27 | I kategori: Allmänt

Vi började med att rida ut en sväng på Rangun (the leader) :P , Poseidon och Demeter på morgonen.. fick med käre mor - gissa vem hon valde - inte rangun inte utan Demeter.. Hmm Gick unghästrundan och Demeter höll på och tramsade med huvudet som hon gjorde i fredags så mamma "sadlade om" och satte på tömkörningsgjorden sedan fick tösen sig en omgång i ridhuset.. Jäklarns vad fin hon e! tokiga fuxmärr :P Vi får helt enkelt inte vara för mesiga med henne..




Poseidon var lugn och snäll, han gick så försiktigt fram i skogen att vi konstant hamnade på efterkälken..

Sedan stallfix och snabb lunch innan mamma och Fia for mot Örebro och jag gick ut för att ha lektion för Ebba på Chanel. Jag hann även med att rida Limit innan "Ungdomsprojektet körde igång kl.13. Vi startade med ett hoppass jag hade "ponnygruppen" och jenny "storhästgruppen".. Jätteduktiga var alla.
Sedan foderteori i solen innan halva gruppen red ut med jenny i det underbara vädret och de andra hade ett mycket tufft dressyrpass för mig i ridhuset!! Superduktiga tjejer som hela tiden utvecklas..

Tyvärr blev det ingen Petherträning imorgon då de skulle ha besök över ifrån USA :S Trist för oss.. men men mamma kanske har tid att kasta ett öga på oss under dagen, är klubbtävling i hoppning på em också..
På morgonen ska jag plocka upp Ebba på vägen till stallet och sedan ha lektion för Åsa 8'30 och så Ebba senare under fm :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0