Val

Publicerat: 2010-09-19 Kl: 11:57:29 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Ja idag har jag nu röstat för första gången i mitt liv :P Så nu vet man hur det går till..

Syster har just knatat iväg mot tåget hem till Mariefred, jag lyckades få med henne hem igår på en trevlig liten festkväll som slutade på tok för sent :S
Bjöd mamma och pappa på lunch eller middag idag så vi har varit och handlat massa mat - så nu får vi hoppas att de kommer..

Vart ju inget inlägg ifrån mig varken igår eller i fredags.. I fredags så hade jag iaf lektion för Åsa på morgonen och sen fick Mille gå ett lätt dressyrpass, med kandaret. Rangun fick ut i skogen o lufta sig :) Leo red jag också dressyr på och hon var jättefin.
På eftermiddagen sen så hade jag lektion för Ebba på Karaat och jag lyckades faktiskt få henne att hoppa några gånger på ett liten kryss och sen ett räcke, största derssyrnörden ever hon frågade om jag skämtade med henne när jag sa att hon skulle korta stigläderna för att avsluta med några språng! De höll ju på och byggde fram hinder till kvällens klubbhoppning så det passade ju perfekt - jag ska nog kunna få henne att ställa upp i KM i både hoppning och dressyr i november!

Gårdagen gick som ni säkert sett mamma skrivit mycket bra och det kändes ju liitte surt att det var så ynka få poäng som skilde lagen åt, det är då man börjar tänka - om jag gjort så där istället osv om jag inte missat den grejjen.. Känns iaf väldigt bra inför nästa omgång om två veckor då det nu också känns som att jag kan någotsånär lita på Milleponken, då ska jag försöka rida fram ngt kortare ändå så han har lite mer power inne på banan.

Rangun red jag dressyr på i ridhuset igår morse innan vi for till tävlingen, valde att rida på tränset även om jag inte är så jätteförtjust i att rida honom på det så anser jag att man behöver lite omväxling då och då.

kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0