Ute på grusvägar

Publicerat: 2010-09-20 Kl: 21:28:16 | I kategori: Allmänt

Ja idag har det varit utejobb för alla hästarna.. På fm efter att vi fixat stallet kom Anna som är ID-kontrolant för att chippmärka Melete och Sofia Näslunds föl. Thaleia har också varit ute på "bus" då hon och Hera fick för sig att ta sig ur hagen, Hera hade tydigen graciöst klivit över trådarna medans Thaleia trasslade in sig och gjorde nån form av kullerbyta på grusvägen och även på något vis sprang in i Sofias bil :S Ingen större skada skedd som tur är men hon skrapade upp mulen och framknäna..

Efter lunch red jag och syster ut "runt sjön" på Leo och Limit vilket gick bra, Leo var ganska trött när vi kom tillbaks. Sen tog vi in hästarna och så red vi samma sväng på Mille och Arrobell, planen jag hade var att rida Mille lite på ridbanan när vi kom tillkas också men han var helt genomsvettig och ganska trött i kroppen tror jag så det vart bara uteritt för honom.. Denna veckan har jag tänkt att han ska tränas mycket ute med galoppjobb och klättra lite backar så han bygger upp lite mer styrka och framförallt kondition..

Foto: Angelica Porsin
Jag och Millet på framrdiningen i lördags..

Rangun räknade jag med att inte rida idag eftersom hans skor satt på trekvart och pappa hade ingen lagningsmassa till hans trasiga hovar.. han hittade däremot lite plast så han fixade båda bakhovarna idag.. Mamma var så pass sjuk idag att jag och syster fick ta hennes kvällslektioner så jag tog den första mellan 18'00-19'00 och de ville rida ut så då fick kunde jag ju ridaq Rangun idag ändå :D Kalas!!
Var en mamma till en av tjejerna i gruppen som frågade om jag inte hade någon egen grupp för hennes dotter ville gärna rida för mig, men jag har ju bara en 30'30grupp. Har däremot funderat lite på att det vore kul att ha en grupp till med bland annat Ebba som rider privatlektioner för mig.. Jag skulle i sådana fall vilja ha en lite mindre grupp med max 5 elever kanske..

Imorrn kommer Kauko på fm och ska titta på flera hästar i stallet både våra och inackorderingar.. Får se vad han säger om Rangun, jag tycker det känns viktigast att han blir behandlad ordentligt och skulle det då betyda att det inte blir ngt DM på söndag så gör det absolut ingenting. Det är viktigt att han är ok i alla muskler och leder om vi ska kunna fortsätta att utvecklas med bland annat högerbytena vi har traglat såå länge..

Imorrn ska jag även ha 2 privatlektioner som vanligt, Nils-Arne vid lunch och så Stella på em..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0