Tur att Jocke kan

Publicerat: 2010-09-09 Kl: 22:43:05 | I kategori: Allmänt

Idag har Jocke fixat till Kalypso. Hon har en gammal skada framtill på hoven i kronranden som lett till en hovspricka. Den blödde igår efter ridpasset vi hade på dagen med gymnasiet efter hoppningen hon verkar inte påverkad av det men får ta det lite lugnt så hoppas vi att det snabbt läks ihop.
Har fått order från Jocke om bantning också men vet ej hur -då hon verkar leva på luft. Vi har ju börjat fodra lektionshästarna med hö för vi tycker att betet ej räcker men flera av hästarna äter inte ens upp så hungriga är de i alla fall inte.
Idag har jag tillslut bestämt att det ej blir några tävlingsstarter i helgen -skulle ju ridit i Örebro på det nationella meetinget. Men just nu känns det som jag tappat känslan. Som tur var kändes Arro Bell superfin idag men nu har jag bestämt mig och laddar inför Enköpings nationella i november så då får det bli SvårB:1 +Intermediare I. Siv har lovat att komma och "skrämma" upp mig tror att jag behöver någon som riktigt peppar och ser till att jag rider även när jag kommer in på banan.
Jocke har nu även strängat allt gräs så imorgon är det pressning och plastning som gäller. Själv ska jag jobba med planering av kurser mm under hösten samt gymnasieplanering förutom att jag hoppas hinna rida ett antal hästar.
Idag fick Jolita ett pass måste rida henne mer regelbundet. Ska försöka ett par dagar i veckan.
Nu är det valspecial på TV det gäller att rösta rätt.....så nu ska jag se hur de sköter sig på TV. Har inte alls hängt med i debatterna tidigare.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0