Tidig kväll.. för att vara onsdag

Publicerat: 2010-09-29 Kl: 20:39:19 | I kategori: Allmänt

Ja idag vart det ingen lektion i Strängnäs för Tilda på Zeline så jag kunde åka hem direkt efter min barngrupp.

Rangun fick sig ett dressyrpass på utebanan på morgonen samt lite miljöträning då Jenny hade hängt sin jacka på staketet - vilket var livsfarligt! Men han skötte sig bra och bytena kändes mestadels bra, nu känner jag verkligen VAD det är som inte stämmer då det blir fel.

Sen kom det spännade besöket av den första potentiella tjejen som är intresserad av att jobba hos oss på Ekelund, jag var lite nervös och spänd innan eftersom det var jag själv som skulle träffa henne, visa runt och diskutera allt. Det gick dock mycket bra och hon känns som att hon skulle passa perfekt men jag har ju tre till inbokade som ska komma och titta så är alla fortfarande intresserade efter det så måste jag ta det svåra beslutet VEM :S
Livet känns iaf kanon just nu, vet inte om det är en kombination av det härliga vädret som varit under dagen samt att hästarna känns fina och att vi ska få extra hjälp i stallet.

Sen är det ju idag bara 2månader kvar tills ja och älsklingen sitter på flyget mot sol, mycket shopping och lata dagar i Bangkok!

Leukothea tömkörde jag, vilket var länge sen och kan säga att det gick sådär till en början men sen kom jag på lite hur jag skulle göra - var tvungen att springa lite snett bakom henne för att få henne riktigt fin i galoppen för på volt var det iprincip omöjligt att få henne att ens fatta galopp. Latmask! Sen vart hon fin dessvärre gillade inte mina benhinnor att springa runt efter en häst i ridhuset, de gör ganska ont nu.. Typiskt.

Mille red jag dressyr på i ridhuset och han kändes kalasfin, mycket övergångar och ganska mycket galopparbete som han tycker är lite jobbigt - men i stort så känns det bra inför lördagens tävling på hemmaplan. Ni kommer väl och hejjar på vårt div II lag??

Imorrn är det dags att åka till Liane igen = heldag borta. Det blir Rangun som får åka tillsammans med Arrobell som mamma ska rida.

Superliniment som jag masserar Milles högra bakknä med varje dag. Kaukos rekomendation då han kollade igenom honom förra veckan - ska linimenta i ca en vecka.

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0