Sent..

Publicerat: 2010-09-21 Kl: 22:22:46 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Fullt upp idag med Kauko, gymnasie och allt annat som ska göras varje dag..
Jag var inte med när han behaandlade mina små pållar men tydligen så var båda mycket fina, i jämnförelse med tidigare, Rangun fick nålar i korset och ska skrittas två dagar sen kan han ridas som vanligt igen. Kauko tyckte också att pathellan var mycket bättre nu tack vare hans "klackskor" bak. Mille var mycket fin men ska linimentas på höger bakknä varje dag i en vecka då han var lite gallig där.

Jag han också rida båda innan de behandlades :) Rangun dressyr i ridhuset och Mille konditionsträning på utebanan där det var sjö efter nattens regnande så jag kan säga att han var ganska skitig innan vi var klara, hoppade även över ett par små hinder ca 40-50cm varje gång jag bytte varv..

Maria G tog lite bilder när jag och syster red..
Vi skrittar fram.. De blå banden jag har på hans benlindor är extraspännen för att lindorna inte ska gå upp.. Använder dessa på de lindor som börjar få dålig kardborre vilket de får efter många tvättar..

Jag och Rangun travar fram


Sofia & Arrobell, hon ska få rida honom på DM nu på söndag.


Fina gamlingen..


Maria fotar Ranguns mule och näsborrar..


Sofia red Leo på em, jag fotade och tyckte att hon såg jättefin ut men syrran tycker att hon är pest att rida.. Jag försöker förklara för henne att hon måste jämnföra henne med hur hon var tidigare inte hur andra hästar är i samma ålder..

Nu är det iaf läggdags!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0