Inget föl men mkt svamp

Publicerat: 2010-09-16 Kl: 23:13:35 | I kategori: Allmänt

Ja till slut kom då veterinären som skulle vaccinera Melete o Alcaprinz. Jag har verkligen varit orolig då hon ju inte varit stelkrampsvaccinerad. Man ska ju ej göra det förrän 4 mån ålder. Jag tog ledigt ett par tim och plockade svamp med kära grannen Inger vi hade även Ross med. Tyvärr hade Sofia med sig Buffy till Strängnäs när hon skulle jobba med bokföringen så hon fick då inte följa med.
Veterinären skulle ju förhoppningsvis komma igår men så blev det idag och till slut så kom han vid 20 tiden. Då passade vi även på att dräkrighetsundersöka Gaia och hon var då tom (ej dräktig). Jag blev inte jätteledsen men nu måste jag hitta på ngt. Antingen så ska hon säljas eller ev lånas ut. Men först får vi lov att sätta igång henne här när de stallas in. Vi har dock mkt bete så imorgon får de gå ut igen ihop med Walza + föl, Hera, Thaleia.
Ja nu är det sluttampen på valdebatten. Mycket spännande till och med Jocke tycker att det är helt ok att inte titta på pang-pang filmer det går vilt till i debatten.

Jag är nu helt klar över hur jag ska rösta.......
Känns skönt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0