Hu för sprutor!

Publicerat: 2010-09-16 Kl: 19:39:53 | I kategori: Allmänt

Ja ni som känner mig lite bättre vet att jag varit hysteriskt spruträdd, jag har dock kommit till sans något och nu går det bra. Jag och Anders var nu på kvällen och tog den första av tre Twinrixsprutor inför vår Thailanndsresa i nov/dec. Jag känner mig riktigt stolt över mig själv att jag sitter så tyst och snällt, det var värre när jag var yngre :S Sköterskan fick dock påminna mig om att det var bra om jag andades och slapnade av i armen! Inte helt gratis heller 520kr för en liten spruta som man plågsamt ska behöva utsätta sig för.

Började morgonen med att rida Lady, Åsa tittade självklart på, och hon gick strålande bra. Idag fokuserade jag på mycket trav-galopp-trav övergångar och sedan även skritt-galopp-skritt, avslutade passet med att visa hennes fina förvända galopp och sen lite travlängningar - ruskigt fin pålle!

Jag red först Rangun för Gunilla, han var i uppvärmningen mycket stark men sen vart det bättre och helt plötsligt så bara "släppte han bettet" - detta har hänt ett par gånger tidigare och då på framridningen på tävling det har då varat ganska kort ett par varv eller så. Idag höll det däremot i lite längre och sen fick jag syn på att hans tunga kom ut ett par gånger, och han har alltid väldigt fin och stängd mun. Eftersom jag inte kan kolla munnen på honom ifrån ryggen (han får lite panikångest när man böjer sig framåt) så hoppade jag av och då hade han lagt tungan till rätta igen men den var svagt blå/lila så troligtvis hade han lyckats peta in den emellan betten. Stackars fin hästen! Resten av passet sprang han på så fint så och faktiskt så lyckades vi med 5 byten i var 3:e på diagonalen :D


Sen dags för Mille och han gick kanonbra, kände mig ändå inte helt tillfredställd med hans resultat när vi var klara men tror det kan bero på att jag verkligen inte hade trott att han skulle gå så bra utan att inget skulle fungera. Han var däremot mkt fin och jag kände att jag verkligen kom ner och kunde RIDA! Vi avslutade med att rida igenom helgens LA:3 vilket han också gjorde med bravur.. Riktigt förvånad över hur fina uppridningar och halter vi lyckades åstadkomma tillsammans också :)
Nästa stjärna mån tro?!

Leo hanns tyvär inte med idag, fattar verkligen inte vart all tid tar vägen :( men imorn så blir det jobba av igen för den damen!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0