Friday..

Publicerat: 2010-09-03 Kl: 16:57:10 | I kategori: Allmänt

Halloj..

Idag hade jag verkligen kortdag i stallet åkte starx efter ett för att fixa naglarna hos Jossan kl. 14'00 :) Kalassnygga är de nu!
Lila med multiglitter i kanten!

Började dagen med lektion för Åsa och planen var ett 45min pass men vi var färdiga efter 1h och 15min :P Men vi pratar och diskuterar mycket. Det gick iaf mycket bra för henne med fina Lady som jag också provade några varv, så vi har pratat om att jag ska hjälpa dem med hennes utbildning och rida henne en gång i veckan utöver Åsas och Stellas lektioner. Superkul med så engagerade och INTRESSERADE hästmänniskor :D Mer av det tack!

Rangun var riktigt fin, mamma hjälpte mig och syster som red Limit, red igenom MsvB:4an och det kändes bra förutom att han var livrädd för ett av staketen :S Konstiga häst.. Gick dessutom bredvid när jag flyttade dem innan jag satt upp och då var de minsann inte farliga alls..

Mille däremot var inte helt rolig idag så det känns som att jag inte vill starta honom i LA:1an i Stjärnholm imorrn, vi fick inte alls till galoppen och han var bara väldigt stark och inte alls på humör. Förutom några korta stunder förstås - men ska jag åka så långt och så tävla så vill jag gärna känna att jag åtminstånde kan ta mig runt programmet :S

Nu är planen att jag ska byta om och kila ner på stan för ett Body Pump pass på 1h.. Men sitter och velar, är ju ganska skönt när man väl genomfört det.

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0