Äppelskal :S

Publicerat: 2010-09-27 Kl: 21:21:26 | I kategori: Allmänt

Ja jag blir ju så hungrig innan ens klockan blivit tio på förmiddagarna så nu när det finns så mycket äpplen brukar jag knappra i mig ett par om dagen imorse fick jag däremot en skalbit i halsen som suttit kvar och skavt hela dagen, tror dock att den lossant nu men det gör ont :(

Började morgonen med att städa ur transporten och bilen efter gårdagens tävling och sen red jag dressyr på Mille på utebanan, idag fick han gå på kandaret igen och han kändes fin. Nyttig miljöträning att rida på utebanan också då det händer mycket runtikring hela tiden.

Rangun fick gå ut en kort skrittsväng i skogen och sen gå 30min på Horsewalkern, medans Leo fick ett dressyrpass på utebanan och idag tyckte hon det var lite jobbigt då jag satte lite mer press på henne. Från och med idag får hon och hennes hagkompis Carezza sova nu sova inne.

Denna veckan har vi en praoelev ifrån Strängnäs som går i nian och hon rider hos oss på ridskolan sedan många år tillbaks.

Så NU kommer äntligen bilderna jag tog på ett nystädat Ekelund förra veckan!!


Utanför stora stallet..

Rabatten..

Utebanan

Utebanan

Baksidan, vårt lilla stall med plats för 5 hästar rakt fram

Utestallet, tror det är 16 boxplatser

Fia krattar spångången i stora stallet

Dörr till dynghögen ifrån stora stallet

Vårt lilla tävlingsstall, Fias Limit står till vänster och mina två längst in. Rangun till vänster och Mille rakt fram.

Samma stall, Arrobell står rakt fram och boxen bredvid är för närvarande tom. Förhoppningsvis ska vi hitta en yngre fin dressyrhäst som vill bo där, en so inte är lika hög som de andra "bigsize" hästarna vi har :P

Tagen ifrån det lilla stallet.. utestallet är utmed ridhuset

Det blommar ännu

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0