28/9 2009 - 28/9 2010 ett år har redan gått!!

Publicerat: 2010-09-28 Kl: 20:43:26 | I kategori: Allmänt

Ja för ett år sedan så hade jag väl ganska nyss landat i Tyskland för mina 6 veckor hos Ruebens i Aachen.. Härlig tid som jag inte ångrar en sekund!


Ja och "Freddy" i Tyskland, 5åring efter Don Fredrico.

Samma häst, jag vet dock inte vad jag gör med min högra arm när bilden togs :S

Ja och Toon på Hallowenparty..

Jamie..

Jag var i Tyskland och jobbade hos Sabine Rueben och just då hade hon sina hästar på sin brors och föräldrars enorma anläggning. Jag var där i drygt 6 veckor och mitt jobb ahndlade om att sköta de nio hästar hon hade förbereda för träning, byta täcken, borsta, puttsa utrustning osv. Ingen stalltjänst förutom att jag sopade stallgången ett antal gånger om dagen.
Jag hade tre hästar som iprincip bara jag red: Daisy 5 årigt sto med härlig gång och självklart mycket egen vilja - ett sto! Jamie också 5år, valack med fin trav och  galopp dessvärre var skritten mycket dålig honom lärde jag mig väldigt mycket av att rida för han var inte lätt, satt jag inte djupt i sadlen så hade jag flugit av! Kommer aldrig att glömma Sabines gapande på mig så det ekade över hela anläggningen då jag red honom.
Liquitos en 4åring som bara varit riden i ca 2månader då jag började rida honom, mycket fin och mycket liten häst som jag även gjorde men enda avramling på under min tid därnere..

Lili Marlen 3
f.00
e. Lord Sinclair ue. Fontaniebleu
Helt gudomligt sto som jag vart mycket fäst vi under den vecka hon stod på försäljning i stallet, alldeles perfekt storlek till mig :)

Åter till nutid! Idag red jag ut på Leo på morgonen passade på att följa med två av våra inackorderingar Sofia och Barbro och det vart en härlig tur över stok och sten - mycket nyttigt för Leo att få lyfta på benen och imorrn tänkte jag tömköra henne det var läänge sen sist!
Sofia hoppade min Mille för Erik Berggren nu på kvällen och Rangun tömkörde jag efter lunch, han skötte sig mycket bra och eftersom han är gsnak spörädd så vart det end el träning med att gå med pisken på rumpan osv.. Vilket han gjorde riktigt bra!

Något jag inte skrivit om tidigare är att vi nu bestämt oss för att hitta en bra tjej som kan hjälpa oss i stallet med hästarna så vi hinner med allt som ska göras lite bättre, jag la ut en annons i lördagskväll och fick inom ett dygn uppemot tio (!) svar och därefter har det hört av sig ännu fler ambitiösa tjejer som är intresserade så jag har bokat in flera som ska komma på besök för att titta på vår anläggning under den närmsta veckan :)

Nu ska jag duscha och sen vara lite social med han som halvsover på soffan :P

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0