Syster snart 20!

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 21:25:30 | I kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen klar med syrrans 20års present! Tror hon kommer att bli nöjd :) Har tagit ett antal timmar att fixa..

Apropå födelsedagar så fyller ju jag också snart år! Har börjat fundera på vad jag ska önska mig.. Precis som förra året så tänkte jag lägga in min önskelista här i bloggen, blir nog mest hästgrejjer.. Som alltid.

Jag skulle ju bland annat vilja ha en snygg hattbox/låda till min hatt jag har när jag tävlar dressyr, nu har jag ju inte använt den på vääldigt länge eftersom de tagit bort hatt i Msv B klasser - nu får man inte använda det förns i Msv A. Vilket jag tycker är bra! Speciellt eftersom juniorer måste ska ha hjälm och de högsta juniorklasserna i dressyr är just Msv B.. Jag får förhoppningsis använda min hatt igen nästa år då Rangun ska gå Msv A/ George är planen :D

Appropå tävlingsgrejjer så köpte jag en skitsnygg plastrong på Sharpman på Strömsholm idag! :D Ska ta ett kort på den så får ni se.. Den är ganska lik min "gamla" men istället för helvit så är det marinblått mitt på kragen frampå i halsen med några multifärgade stenar.. Får bli premiär med den nya plastrongen på söndag då det är final i div II dressyren..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0