Pannkaka

Publicerat: 2010-10-18 Kl: 18:32:09 | I kategori: Allmänt

Ja dagen vart inte helt dom jag tänkt mig då jag helt förträngt att vi skulle till Agneta Sjögren på Ekerö för att titta på massa unghästar direkt efter att stallet var klart..
Ja egentligen, som ni kanske vet, så har vi varken tid, plats eller råd att köpa fler hästar just nu utan vi behöver först och främst sälja av en del av det vi redan har. Men Agneta måste verkligen bli av med alla hästar då hon för typ 10:e gången bestämt sig för att sluta med hästar och då aveln. Agneta och hennes familj är en god vän till vår familj sedan många år och många hästar som vi haft komemr ifrån början ifrån henne. Arrobell har hon fött upp också! fast han såldes som fölunge eller 1-åring. Vår fina avelshingst Troll 660 som vi hade tidigare köpte vi av henne..

Hon hade mest fölungar och sen två ettåringar, en tvååring och en treåring samt en del avelsston som också ska säljas.. Eftersom jag glömt att vi skulle dit så hade jag ingen kamera med mig men filmade lite med mobilen iaf.. Vi hälsade på fina gammla Marwin också som nu är enögd sedan i sommras dä de tillslut fick lov att operera bort det sjuka ögat som aldrig ville bli bra.. Han är ett år yngre än Arrobell, 18 alltså, och har flertalet meriter som hopphäst både med Helena Lundbäck och John Hickey. Efter att han varit hos Helena kom han till oss en vinter för att jag skulle tävla dressyr och att han skulle stå på station, planen var att jag skulle rida junior SM på honom men tyvärr kom vi aldrig så långt :( Jag lyckaddes ju iaf kvala in hela två andra hästar till SM:et det året även om jag valde att bara ta med Arrobell till start. Mammas fina Anirco fick stanna hemma.

Så när vi sen var hemma starx före tre var det bara att snabbt fixa iordning lite mellis till barnen och se över hästarna innan jag sen fick stressa till Eskilstuna då vi skulle vara på banken kl.16 :S Jag han precis!



Jag har ju glömt att visa min present till syrran! Har däremot inte tagit nån bild i öppnat tillstånd :P Jag hade gjort ett jättefint fotoalbum som jag är väldigt nöjd med och jag tror hon vart glad över det.. Hon fick även body lotion och duschgel ifrån Pussy Deluxe..

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0