Några timmar i bil blev det..

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 20:19:51 | I kategori: Allmänt

Halloo!

Jaha då var ännu en vecka till ändå, bara fyra veckor kvar till min semester :) och två veckor till mammas och pappas. När man jobbar med det vi gör så är det enda sättet att vara ledig på riktigt att åka iväg ifrån gården för är man hemma finns det alltid saker som ska göras. Mamma och pappa brukar åka utomlands en gång om året i två veckor, några år har de kunnat åka två gånger, det är deras enda semester och i övrigt jobbar de jämnt - från morgon till sen kväll. I år är första gången de ska vara borta i tre veckor i sträck!
Jag och Anders ska ju också vara borta i tre veckor, lite drygt :P, och det blir första 3veckors semestern för mig med.

Ja igår vart det tyvär inget inlägg ifrån mig då det vart sent och lite bråttom som vanligt :P Rangun kändes grymt fin på framridningen och gjorde allt mycket bra, när vi kom in på banan vart han däremot ganska spänd vilket vart lite bättre efter hand. Han tyckte inte om deras bokstäver, knäppis, så vid varje bokstav och det är ju hela 12st :S I övrigt är jag ändå nöjd med vår insatts - han behöver ju helt klart mer rutin för att våga slappna av, nästa start är ju redan på lördag så det känns bra. Även om inte alla byten vart bra så var de där de skulle och det är jag mycket nöjd med. Ska ladda upp videon, Maria G filmade, den kommer antingen senare ikväll eller imorn.
Slutresultatet vart en 21 plats av 38starter med 58,82% Eftersom det var final i Stockholms div 1 så var det tre domare vilket var lite synd just för min del då jag hade hela 20p mer av huvuddomaren :P


På väg till framridningen..


Travar fram


Galopp


Han känns nu väldigt fin på träns, vilket han inte riktigt gjort tidigare sedan jag började rida på kandaret. Så nu kommer det helt klart bli mer träning även med träns, nästa helg är det däremot kandaret som gäller för i den klassen får man bara rida på kandar.


Pappa tyckte det var ruskigt roligt med dressyr.. :P


Maria G förste fotograf och hästskötare!

Idag har vår fina "Leo"  flyttat till sina nya ägare och vi hoppas att hon får det bra och de tar väl hand om henne :)
Idag har jag och Anders varit ute på en liten roadtrip, först Nyköping för att titta på ett par hästar som ev var till ridskolan. Vi håller ju på och säljer några av våra lektionshästar då vi har för många sett till antalet ridande, men när vi sen sålt dessa hästar så känner vi att vi behöver en ny fin och välriden häst som kan gå med iprincip alla typer av elever. Efter "hästkollen" åkte vi vidare till Heron och såg en film på eftermiddagen..
Ganska mysig söndag förutom de minga timmarna i bilen :)

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0