Kan det sluta blåsa storm nu?!!

Publicerat: 2010-10-06 Kl: 21:02:36 | I kategori: Allmänt

Herregud vad det blåser!!
Har för en studn sedan kommit hem efter en lång onsdag. Det gick mycket bra för Tilda med Zeline idag, och jag märker stor skillnad sedan förra passet, vi har haft uppehåll två onsdagar i rad så det känns bra att hon är så målmedveten och tränar ordentligt även om inte jag står bredvid :D

Vi startade med att fixa stallarna imorse och sen red jag Mille i ridhuset och han var strålande fin! :) Känns som att poletten verkligen trillat ner vad gäller min egen ridning, iaf just för stunden för inom en ganska snar framtid så lär det komma något nytt att jobba extra med. Sen har pappa skott honom idag och jag hann även med lite rakning vilket gick många gånger bättre än jag trott. Jag satte på Ranguns luva och stoppade lite bomull i öronen innan jag började och sen tog jag halsen, halva frambenen och så en bit snett ned under magen. Får se men tror inte jag hinner klippa resten innan vi åker till Arphus och Peter imorrn, tro vi skulle rida första passet kl.11 och innan det ska jag först rida Lady på morgonen och så hinna fixa stallet, men han är iaf jämnt klippt så förhoppningsvis kan jag göra resten på fredag.

Rangun fick gå ett pass i skogen med Arrobell och Limit, mest skritt över stock och sten - väldigt nyttigt för hästarna!

Nu har Grey's Anathomy börjat! :)

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0