Grr

Publicerat: 2010-10-20 Kl: 21:51:35 | I kategori: Allmänt

Ja blir galen!
Hade skrivit massor men det försvann :(

Idag har iaf vår elev, som vi valt att kalla henne, Martina kommit till oss för att hjälpa oss i vardagen och utveckla sina kunskaper om hästar, ridning/träning och instruktörskunskap.
Hon är en jättetrevlig tjej ifrån Stockholmsstrakten som vi ser som en stor tillgång och ett kul "projekt" i vårt familjeföretag, hon blir ju nu som en del i familjen då hon kommer att bo på anläggningen.

Idag har även ALLA :D hästar hunnits med och jag började med Rangun innan lunch.. Jag tror ja dööör så fin var han, tänk att den hästen vilar sig i form, han har ju inte ridits på tre dagar. Han var så fin direkt från början, mjuk och fin i handen och riktigt framme och lyhörd för skänkeln.. Jag kunde bara sitta och le och njuta medans vi gjorde byten, skolor i trav och galopp, enkla byten en serie med byten i ver 3:e som kändes toppen och så avslutade vi med passage arbete som gick som en dans. Ja har har ju inte en perfekt stor och luftig passage ännu men han är taktmässig, rund i form och hela kroppen och bara alldeles underbar :D Happy!

Fia red Mille, hon ska ju hopptävla honom på lördag. Leukothea var fin men hade en del ifrågasättande innan dess :P

Min stjärna..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0