Fullt fart i mobil och mail!

Publicerat: 2010-10-26 Kl: 19:54:58 | I kategori: Allmänt

Ja att sälja "billiga" hästar verkar vara relativt enkelt. Det är galet många som ringt och mailat på fina Leo sedan jag la ut en ny annons igårkväll, och många verkar vettiga och bra så det känns kanon. Det är även folk som hört av sig på de andra hästarna så vi får se hur många som sen kommer och tittar och provar :)

I helgen som kommer så åker det två hästar, inackorderingar, en mamma och dotter som bygger stall hemma för att ha sina hästar. Det kommer dock inte att stå tomt! En ny inackordering kommer på söndag, en C-ponny - kul att det är så många yngre tjejer i stallet :) Så kommer det även en häst till men det vet jag inte så mycket om ännu så det är lite hemligt ;P

Idag har gymnasiet kommit igen efter sin tre veckors praktik. Jag och Fia tog Demeter och Poseidon direkt på morgonen, Demeter var jätteduktig och jag hade tänkt hänga på Poseidon idag men syster var tvungen att åka iväg för att hämta hem två vovvar på vift :S så det vart bara longering, men imorrn så!

Rangun fick sig ett dressyrpass även idag, ville rida på utebanan och tänkte att det borde tinat upp i solen under dagen men det var stenhårt så det fick bli inomhus.. han var iaf KANONFIN!! :D min fina prins!


På vårt dressyrmeeting i sommras..

Fia hoppar Milleponken nu ikväll för Erik. Leukothea red jag också på em och hon var riktigt fin, stor skillnad på galoppen! Hon galopperade mer uppåt nu, istället för att gräva ner sig - mycket positivt :) På fredag kommer de första och tittar på henne..

Imorrn ska vi löshoppa unghästarna så jag måste komma ihåg kameran! På torsdag kommer Gunilla för lite dressyrträning också :D

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0