KM i Dressyr!!

Publicerat: 2010-11-13 Kl: 19:53:31 | I kategori: Allmänt

Ja idag har det varit klubbmästerskap ute på Ekelund.. jag startade både Mille och Rangun, jag valde att rida Rangun i KM:et eftersom man bara får starta en häst i Km klassen. Så är det ju i alla mästerskap, även om KM kan ses som ett litet mästerskap :P

På morgonen/ fm mockade jag utestallet och vårat stall innan jag red Catmandhu i ridhuset.. Hon skötte sig bra.

Jag red Rangun först i en MsvB:1 han var avspänd och mjuk utan större missar vi slutade på drygt 65% Fick faktiskt en 7:a på serpentiner med byten!! Hejja Rangun :) Jag vart 2:a i klubbmästerskapet, efter syrran och Limit.





Ja detta är mitt och Ranguns protokoll!!

Mille gick ganska bra, jag var väl inte heltnöjd då jag kom ut ifrån banan men dagens "tävling" var ju bara tänkt som träning speciellt eftersom Pether väckt mig ur min "koma" - nu är det nog med att jag ska bära runt på min pålle på typ 700Kg!! Han ska bära sig själv!



Mitt och Milles protokoll.. man ser vad det är för typav hästar domarna gillar.. rangun var jättefin tycket jag - visst han kan bättre men han var mjuk, fin och avspänd. Mille fick jag däremot några 8:or på och hon gillade verkligen "typen" av häst.
jag fick två stora missar på Mille, andra förvända där han bytte plus att han slog om i mellangaloppen  :S hade ju blivit beteydligt högre pricent om jag inte fått 0 på förvända osv.. Så det var väl inte så tokigt ändå!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0