Fundering..

Publicerat: 2010-11-07 Kl: 14:44:18 | I kategori: Allmänt

Sitter och funderar på om jag ska anmäla mig till en tävling till på Rangun, han behöver ju verkligen komma ut och få rutin på tävlingsbanan. Det är i Sigtuna en onsdag - helt ok med veckotävlingar.. Det borde det finnas mer av!

Fina hjärtat!

Men det är lite långt kan att åka ända till Sigtuna kan jag väl tycka.. Får se.. Det är en tävling i Farsta också den helgen efter.. Hur som helst så måste jag då se om morfar kan köra eller om jag kan låna nån bil och ett bra släp ev. Måste se till att skaffa BE-kort.. Stackars Rangun tyckte det var PEST att åka det släpet han fick åka igår!! Jag trodde allvarligt inte att det skulle gå att få in honom då vi skulle hem för han satte sig verkligen på tvären och han är ju så känslig också :S Stackars min lille prins - jag har iaf lovat mig själv och honom att aldrig mer utsätta oss för något liknande. Han är ju van att åka vårt superstadiga, extra berda, extra långa Fautras släp.
Får se hur det går att lästa nästa gång, om Mille inte blir ok i benet så får väl Rangun följa med till Pether Markne för träning på torsdag.

Enligt mig så finns det absolut inget bättre än Fautras att köra sin häst i!!! Om man inte har en lastbil förstås. De står verkligen så stadigt och dessa transporter är verkligen byggda för att köra häst i! Många andra släpp har bara ett "snyggt skal" och massa finesser = kostar massa pengar.. Fautras är väl inte heller superbilligt men helt klart värt att ha ett ordentligt släp om man ska transportera sin häst mycket.
Något som är bra är att det inte är någon ramp hästen ska gå på då den går in utan bara kliva upp - vilket hästarna verkar gilla mycket. Rampen tycker många hästar är lite obehaglig plus att det är lätt att de skadar sig om de trampar vid sidan av den..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0