Drivkraften är nu nere på 0!

Publicerat: 2010-11-24 Kl: 22:59:42 | I kategori: Allmänt

Ja.. Vart ska jag börja, halsen värker efter 4h med lektioner och ben,fötter och fingar dunkar och värker efter att ha blivit på tok för nedkylda.. Mina stallskor var blöta efter en hel dag i snön så jag var blöt och kall om fötterna redan då jag började första  lektionen, jag klarade tre lektioner innan jag var tvungen att springa en sväng till sadelkammaren där jag hade ett par extra strumpor jag bytte till.. Fick sätta dem dubbelvikta för att de skulle värma ordentligt, eftersom det var höga ridstrumpor så var det ju inga problem.. Alla elever var iaf duktiga idag - trotts den hemska kylan och ihärdiga blåsten utanför..

Ja snöstorm har det varit HELA dan IGEN! Orkar inte mer nu.. På fm var jag färdig att gå och dra ett täcke över huvudet, allt gick tvärs emot och tog sjukt lång tid.. Efter att ha harvat ridhuset, jag fick även idag tänka till lite för att få det bra då jag egentligen ville använda den stora lite tyngre harven för att komma ner djupare men jag vet inte riktigt hur´man kopplar in hydralslangarna som finns på den :S Så till slut slutade det med att jag tog den valiga harven, som också strulade med att få på traktorn. Fick improvisera och lyfta upp två lastpallar på harven för att få den lite tyngre, tycker att det vart lite bättre idag mot harvningen i söndags iaf :)

Träningen för Gunilla gick iaf mycket bra, jag började med Rangun som känts sådär senaste tiden men idag var han superfin och Gunilla var mer än nöjd! :D Mille gick också mycket bra men vi hade en liten dust då vi höll på med bytena vart han riktigt på och sen riktigt förbannad vilket resulterade i (förlåt pappa) ännu ett hål i sargen :S Ajja bajja MILLE! Trodde faktiaskt att han skulle skjuta av mig också strax efter "hålincidenten" men jag satt kvar.. Han är ju såå stor inte bara att trycka ner rumpan inte :P

Sofia red Limit och Dosan, hon fick träna byten med Limit också - premiär- Gunilla gillade tydligen Dosan också så det var ju extra kul!

Näe nu är skallen tomm! Sovdags tack!!
Sitter vid datorn jag hade med mig till Tyskland :) Jag och Elins vovve Choklad i stallgången..

Kram

Kommentarer
Postat av: elin f

pappa hälsar att han gärna hjälper dig med harven:)

2010-11-25 @ 21:24:14
Postat av: Madde

Nice Elin! jag fick en beskrivning på sms av pappa men vet inte om jag vart så mycket klokare :S ska kolla på det imorn annars ringer jag din far!! :)

2010-11-25 @ 22:17:05
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0