Då var det kväller..

Publicerat: 2010-11-19 Kl: 20:50:45 | I kategori: Allmänt

Ja dagen börjar lida mot sitt slut och den ska avnjutas med en film tänkte jag :) På em red jag och Fia först ut på Limit och Rangun - det vart en riktigt snabbgalopp genom en av sommarhagarna, de tyckte det var underbart att få sträcka ut ordentligt!

Sedan byggde vi återigen fram lite hinder, vart en enkel bana - långsida, snett igenom, långsida, snett igenom tre räcken och en oxer. Detta hoppade hon med Mille och Sofia B hoppade Uranos.. Jag red lite dressyr på Dosan, hon kändes fin och har blivit mycket bättre i formen däremot var det lite svårt att rida när det hoppades i ena änden och hon är rädd för den andra kortsidan plus att det var två ponnysar som red runt.. Men gick ändå ganska bra med tanke på att hon blir så skrämd om andra hästar kommer för nära.

Vart däremot riktigt förbannad när jag satt och red, höll det dock inom mig men det var inte spec långt ifrån att jag sa ifrån ordentligt, då en av de andra som red betedde sig riktigt illa mot både sin ponny och mamma (vilket jag inte lägger någon större vikt vid) men att behandla hästen illa får inte ske - inte på våran anläggning. Ser jag något liknande igen kommer jag inte att hålla tyst.

Hästarna är vårt allt och vårt liv - den ska behandlas med respekt, kunskap och omsorg :) man måste tänka på att hästen ifrån början är ett flyktdjur och att det alltid kommer att finnas kvar i hästens gener.
Apropå flyktdjur så höll jag idag på att bli nertrampad av våra ungston på 1,5år också :S fattar inte att allt alltid händer så fort mamma och pappa är borta.. Demeter och Dosan som leddes en bit bakom fick fnatt för något och då var jag redan inne i stallgången när de fick eld i baken och for iväg framåt, Thaleia fick jag rakt i ryggen - säkert blir det ett tjusigt blåmärke till !! Hehe.. Det är bara att hissa upp mig i flaggstången sedan :)

Fina Mille..
Trevlig kväll allesammans!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0