Solen värmer så skönt :)

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 14:57:53 | I kategori: Allmänt

Hejsan!!

Man blir alldeles klibbig av den här värmen och stekande sol.. Men jag klagar INTE!! Vintern har varit alldeles för lång o kall..

Idag har jag först tömkört Mille och det gick kalas, inga problem alls så det känns som att man nu vill att dagarna ska gå lite snabbare så man kan få prova rida.. Har dock fått problem med försäkringsbolaget, Agria, då de inte gick med på att betala förra veckans sjukhusbesök för Mille. :( Fakturan kom i veckan på 11.000kr och Agria tänker tydligen inte betala en krona! Så mamma har ringt och pratat med både Agria och Strömsholm och det verkar nu som att vi måste överklaga för att få rätt..
Helt sjukt har det blivit med försäkringsbolagen, hästen går ju inte att rida på och är beordrad medicin i 10 dagar samt återbesök till en annan veterinär då Florian ansåg det bäst så.. Vi sa de att det går ju inte att ha hästarna försäkrade i såna fall :S Helt krast blir det billigare att istället ta bort hästen direkt, det låter ju jättehemskt men det går ju inte speciellt när vi har såhär mycket hästar..

Blir det ingen förbättring av Milles behandling han får nu och vi inte får någon ersättning från Agria så ska vi istället släppa honom på bete över sommaren och se om det, vad det nu kan vara, läker ut..
Jättetrist då han verkligen började bli så fin och har fått ordentligt med muskler.. Isf kommer han att tappa iprincip allt vi jobbat upp under vintern.. Hästar klarar att hålla musklerna kvar relativt länge men efter ca 3-4 veckro går det ganska fort för dem att tappa muskler.. Efter 5 veckor syns det tydligt att hästen har minskat i muskler.

:(
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0