Grillat..

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 22:20:18 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Ikväll har vi grillat med mamma och pappa, supergott vart det! TK mötet gick mycket bra och vi bestämde det mesta vad gäller hopp & dressyrmeetingen i sommar och även klubbfesten den 3 juli.. Vi hade till och med lite tid över när vi väl var klara :D De förslag på lagregler som jag visade upp gillades och jag ska nu göra några korrigeringar innan det är helt färdigt.. det ska sen bli en typ av kontrakt där de som vill rida lag får skriva under.. Så nästa säsong kommer det förhoppningsvis vara ordning och reda!! :)

Red Mille en stund efter mötet, gick sådär.. Han är ganska oridbar faktiskt så vi får se vad vi hittar på med honom.. Lektionen för Ebba gick mycket bra!! Superduktig och ambitiös tjej.. Idag fick hon prova Ronjah eftersomn hon nu blivit lite sugen på att såsmåningom tävla och inget ont om fina Gent men han är ju faktiskt mycket svårriden.. Väldigt få som får honom att jobba i rätt form.. Gick iaf superbra med Ronjah!

Rangun fick faktiskt vila idag även om det inte är optimalt dagen innan tävling, men klockan vart så mycket och han har faktiskt inte vilat på två veckor..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0