Bränd!!! :S

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 22:02:59 | I kategori: Allmänt

Idag vart det ett sent inlägg.. Har ju varit på Body Pump mellan typ 19'30- 20'30 o sen promenad hem till Anders o en supergod pasta sallad :D

Har ju varit kanonväder idag!!!!! Så jag har gått runt i linne, utan att smörja in mig med solskyddsfaktor.. Katastrof! jag som alltid är så noga med det annars och gnällde på Anders som hade bränt sig på axlarna i helgen.. Jag ser iaf för...vlig ut!! Hade ett linne med "brottarrygg" så jag har ränder efter det plus bh rand :S

Rangun fick gå ut i skogen o mysa med Fia och Limit också.. Mamma har varit hos Coco med Arrobell & Svarten, Svarten var lite spänd i halsen (tror jag) och Arrobell var det inget större fel på så det var ju kalas..

Tömkörde Milleponken på utebanan och han var riktigt fin, han tyckte att det var lite varmt o jobba i solen. Så han ska nu tömköras i drygt en vecka till, mycket galopparbete. Var på apoteket och hämtade ut mer medicin till honom också..
Fritisbarnen fick rida på utebanan idag, de var 13 stycken. När jag kom hem så hade en klänning kommit som jag beställde ifrån Nelly.se förra veckan :D SUPERSNYGG och satt perfekt (nästan iaf) jag ska ha den på Anders chefs 40års fest nästa helg..

Nu är det iaf sovdags!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0