Body Pump!

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 21:39:43 | I kategori: Allmänt

Tjo tjo!!

Just hemkommen och tagit en dusch.. Idag känns inte kroppen i närheten av förra veckans pina.. Visst känns det men jag kan gå nerför trappor utan att falla osv :P hehe Riktigt skönt när man väl är klar iaf, första 15min kändes långa men sen helt plötsligt så var det dags för sista låten.. Känns mest i armarna just nu får se var det är värst imorrn..
Har nu köpt kort fram till sista augusti :D så nu finns det inga undanflykter!! På torsdag blir det Combat igen och tänkte såsmåningom kanske lägga in ett pass till i veckan så man kommer igång lite, sen kan man gå ner på 2 ggr i veckan igen i sommar..

Efter lunch idag så kom "Sadeldoktorn" Jimmy Inserte, som provat ut alla våra sadlar de senaste åren.. Han är verkligen superbra! Anledningen till att han kom var främst att vi ville byta sadel på Mille, den han har tidigare ligger bra men när vi provade en Cobra så vart det så stor skillnad på känslan att vi nu bestämde att vi ville ha något liknande på honom också.. Arrobell har Jaguar delar den med Svarten, Limit har Cobra och Rangun har Cobra.. Jimmy hade iaf en helt ny Cobra (de är inte gratis spec inte nya :S) en svart som satt bra och kändes bra det lilla jag kunde pröva den då han idag var iprincip helt oridbar :(
Går inte att trava alls, han kastar in baken till höger och slår med svansen.. Jimmy klämde lite på honom och ansåg att det var höger bak som är problemet troligtvis högt upp typ korset.
Han tyckte vi skulle åka till Coco igen, alternativt skinta korset men det är en dyr historia som försäkringsbolaget inte brukar vilja betala :S Så vi hoppas på Coco han är riktigt duktig.

Det var väl typ allt för idag!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0