Programridning söndag

Publicerat: 2010-03-29 Kl: 23:01:08 | I kategori: Allmänt

Hejsan
Igår var Lotta Finstorp här för programridning. Hela 23 st var med och red. Jättekul att intresset var så stort. Själv red jag Svarten i LA:6 och det kändes riktigt bra. Fina poäng fick jag förutom en liten miss då han blev lite lat och jag gick på honom med skänkeln och han bytte galopp. Lotta tyckte han var fin så det kändes kul har beställt en kandarstång i gummi se om han tycker det blir bättre så att jag även kan rida med kandaret. Provade i och för sig häromdagen Ranguns och det kändes ganska bra.
Arro Bell fick gå Intermediare I och det kändes riktigt bra inga missar alls fler 8 or och många 7or så nu är det bara ut o rida lika dant på tävling.
Flera lektionshästar gick med och det gick bra. Tyvärr var varken Madde eller Sofia med. Sofia var på ryttarstadion och tävlade hoppning med Tamira och vann en klass. Grattis. Madde var hemma och vilade upp sig vi hostar hon o jag fortfarande.
 Idag har varit en tung dag. Jenny magsjuk, Madde kom sent då hon alltid handlar till mellis + gymnasiet på måndagmornar och tydligen missat sommartid...........Jag hade en inbokade privatlektion på morgonen så det tog lång tid innan alla stallarna var färdigmockade och sedan rida på det också och avsluta med kvällslektioner. Så nu är det läggdags.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0