På väg till stallet..

Publicerat: 2010-03-13 Kl: 11:08:08 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Supernice väder ute! Klarblå himmel och strålande sol :D Idag ska ja nog ta fram mina fina solbrillor för första gången i år!!
Ska strax byta om från mina myskläder o sen ska ja o Anders åka till Ekelund för kl.13 ska ja ha lektion för Ebba. Sen ska jag rida mina pållar och fixa inför tävlingen imorrn.. Tror jag kmr att starta vid 12, tiderna kmr ut först ikväll..

Gårdagen gick bra helt slut i benen vart jag, först red jag o Fia ut på morgonen på Rangun och Limit sen fixade jag stallet innan barnen kom halv tolv o då promenerade jag runt med dem i ridhuset 40min. Sen kom Åsa för sin privatlektion och jag longerade henne barbacka så det vart en del vandrande runt runt på volten innan det sen var dags att släpa in alla hästarna från hagarna.

Här är naglarna jag fixade hos Jossan på Sax & Kam i onsdags.. Fransk manikyr med rosa gele ooch lite glitter på tipparna :D

Här är skorna jag bytte till på Bianco, perfekta sommar heels! Fick ett par jättefina pumps av Anders när jag kom hem från Gbg men de var väldigt lika 2-3 par skor jag har redan så det vart ett byte..

Ha en trevlig helg i solen o håll tummarna för Rangun imorrn på Strömsholm :D

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0