Craaazy days..

Publicerat: 2010-03-01 Kl: 21:29:32 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Då har det under dagen kommit drygt 20cm snö, igen!!! Helgalet! Har inte ens hunnit rida mina pållar - inte för att man har ngn större lust i detta vädret. Tog alldeles för lång tid att fixa stallet idag, det såg för*ävligt ut i boxarna i det lilla stallet.. Jag har ju inte mockat sen i onsdags utan det är andra som gjortd det i 4dagar vilket gjorde det katastrof. Fick köra ut mellan 2-3 kärror (den stora röda kärran!) i alla boxar utom Limits då som har torv/spån. Nu är det iaf riktigt fint och bäddarna är bra mycket lägre än innan..
Sen lagade jag supergod lunch, som vanligt ;) Den bestod av glasnudlar med fisk och champinjoner, lite soppaaktigt.

Sen ut i snöstormen för att släppa in de stackars hästarna och alla hade de genomblöta täcken :S efter det så tog jag fram en stege till stora stalldörren för att få bort den snön som hängde ut över dörren, när jag väl sen kom upp så visade det sig även att snörasskyddet låg tillplattat utmed takplåten pga tyngden ifrån snön.

Sen fortsatte jag upp på taket till gammla garaget innan 18 skolbarn kom med bussen, jag försökte ringa och avstyra fritis för att kunna hjälpa pappa att skotta taken men fick aldrig något svar.. Så jag fick stå i ridhuset i totalt genomblöta skor och stumpor.  :S men Anders har köpt C-vitaminer till mig nu som jag ska dricka varje dag så kanske jag kan bli frisk nån gång..

Helgen var lite kaosartad som vanligt när man ska göra något men det har väl mamma redan skrivit en del om..

Bye..
Kommentarer
Postat av: Charlotte

Saknar er jätte Mycket :) Hoppas vi ses i helgen!

2010-03-02 @ 10:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0