Är våren påväg?

Publicerat: 2010-03-08 Kl: 20:00:19 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Helt underbart härligt väder idag! Massa sol och plusgrader :D Hästarna står nöjt o solar i hagarna.. Några ponnysar var av med sina täcken helt och våra har nu bara sina tunna regntäcken på sig.. Solen är mycket viktig för att hästarna ska må bra och få vitaminer.
På morgonen handlade jag som vanligt till mellis och även till gymnasiet som kommer imorrn.. Denna vecka ska de få Tacos, Kycklingsoppa med ugnsbaguetter och ugnspannkaka :P Ugnspannkaka älskar de!

På fm red jag, syster och mamma ut runt sjön på Mille, Limit o Arrobell.. Det tyckte dom var skönt spec Mille tror jag han älskar att få gå ut, och var självklart svettig då vi kom tillbaks. Även fast vi bara skrittade och travade.
Rangun fick sig ett ganska lätt dressyrpass i ridhuset, lite spännande då det gled ner snö ifrån taket med jämna mellanrum :S men han var faktiskt förvånandsvärt lugn, och drog bara en gång :P
Fritisbarnen fick oxå promenera ut en sväng i eftermiddagssolen.

Tävlade i lördags gick helt ok han var fin men vart mycket spänd på vi kom in på banan det vart dock bättre ganska fort. Vi fick en stor miss med ett omslag i den förvända galoppen annars så skötte han sig mycket bra för att vara andra tävlingen sen han kom till oss. Drygt 59% vart det inte så strålande men nu kan det bara bli bättre, nästa start blir om två veckor hos Gripens RF. Då ska även Rangun starta, nu i helgen blir hans start på tävlingssäsongen och debut i MSV på Strömsholm.

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0