Regnrusk o hösilage

Publicerat: 2010-06-12 Kl: 22:41:50 | I kategori: Allmänt

Ja då är de första balarna hemkörda. Snälla lillebror med traktorfrälsta sonen Fabian hjälpte idag Jocke att köra hem balarna från Hedlanda gård. Lite problem hade de - det är mkt branta backar och Jocke kom ej upp med första lasset - 37 bal a´500 kg. Mats fick skjuta på med vår traktor......hade varit något att se.
Idag är Madde tillbaka från Sundsvall men tittar just nu på film - hon har lagat en excellent kvällsmiddag till vårt ridweekend. Lunchen vart på lillasyster Sofias lott. Då var det tagliatelle med pastasås med musslor och räkor mums.. och Maddes måltid var Thai mat wookade nudlar med kyckling bambuskott mm mt smarrigt även det och bärpaj till efterätt.
Igår var det Jocke som lagade maten och då var det potatissallad med färskpotatis och regnbågslax och kassler även det super gott. Madde avslutar med lunchen tror det blir paj.
Svårt med meny när det är många som kommer tillbaka så denna helg är det "ny" mat.

Nu hoppas vi på sol och värme så att vi kan slå resten av vallarna. Vore skönt att ha allt inne till helgen!

Idag red jag dressyrpå Arro Bell - finare häst kan man inte ha. Övergångarna passage-piaff-passage blir bättre o bättre. Idag var han faktiskt lite extra pigg så han spela mig ett spratt i bytesserierna i varje - man måste passa honom annars gör han fler än man tänkt sig.

Svarten fick hoppa samma övning som kursen red. Min favorit övning som jag knyckt av Erik.
Massor med hinder cavalettibommar och kontrollövningar. Man måste rida hela tiden. Den är riktigt rolig och Svarten var mkt fin :-). Så idag bara positivt.
Innan kvällsmaten kom jag på - unghästarna. Allt har gått för runt så ingen hade varit uppe. Så det fick bli cyckel i leran. Åh vad fina de är 4 st alldeles perfekta Arro Bell avkommor en brun, en fux, o två gulbruna. Tänk vad fina hästar vi har om några år.
De var elektriska idag kan man säja.......

Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0