Ingen bra dag..

Publicerat: 2010-06-08 Kl: 21:15:03 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Dagen har varit av den lite sämre modellen.. Började med bilprovningen är min lille röda tös vart halvt "utdömd" :S Ska ombesiktigas efter en del korrigeringar.. Sen var Sofia hos morfar för att lära sig bokföringen hela dagen, så hon fodrade och släppte ut hästar sen fixade mamma stora stallet och jag vårt lilla och utestallet.. Sen privatlektion för Nils-Arne innan lunch därefter fick Rangun först skritta fram "unghästrundan". Perfekt den tar typ 25min att skirtta runt och sen red jag ett lättare pass i ridhuset, trav i lite lägre form och mycket galopp i lite högre tempo.. Idag fick han gå på tränset.

Sen kom alla tisdagsbarn med bussen och åt mellis sen stallfix resten av dagen, hjälpa barnen med att iordningställa sina hästar osv.. Fixade hjälmhyllan som höll på att falla ihop totalt så nu är den stabil igen :P Höll ju på att bli galen, varje gång man kom in i sadelkammaren så låg minst 2hjälmar på golvet och hyllorna var helt sneda - är det verkligen så svårt att ta en hjälm utan att riva hela hyllsystemet??

Tog iaf lite bilder på Mille som jag lovade och Limit o Rangun fick också vara med på några, tog sen en liten promenad upp till våra fina unhästar och fotade dem också!

Rund o go'!
Tyvär var de inte på nått bushumör så de blev lite halvtråkiga bilder..
Nån mer än jag som tycker att rangun börjar få en liten sommarkula??? :P hehe

Limit snygg i flughuva..
Snyggingarna för framtiden!!
Först Poseidon 2år, Bells Demeter 3år, Bells Hera 1år & Bells Thaleia 1år..
Goa sommartrötta åringar..
Demeter

Hera lär nog bli stor!

När jag skulle åke hem förut vid halv 7 så såg jag ifrån mitt fönster att det rörde sig i det höga gräset i Ranguns & Co hage längst nere vid ån.. 5 små grisar var det!!

Nöff nöff! Halvbra bilder eftersom jag stod uppe vid huset..
:D

Imorrn em drar jag till Sundsvall med Anders för att fira hans kusin som tar studenten - så det blir som det blir med inläggen men kan ju kanske få låna Anders "fantastiska" Iphone :P Kommer tillbaks på lördag.

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0