Hopp i två dagar med Haking

Publicerat: 2010-06-22 Kl: 23:28:41 | I kategori: Allmänt

Ja i kväll dök då E-G Haking upp och en av hans elever som tidigare. Han har planerat och gjort iordning hoppövningen inför morgondagen. Första gruppen rider 07.00! Hurtigt tidigt men säkert mkt skönt då det har varit väldans varmt att rida o ha lektion idag. Sedan är det hoppning till 19.00 imorgon kväll med avbrott för lunch o teori 13-15. Torsdagen så börjar vi 08.00 och har lunch o teori från 13-15 sedan är det slut.
Ska bli mycket spännande och det är galet mkt bommar på banan travbommar galoppbommar mm mm.

Många lektionshästar ska vara med:
Ronjah, Lindsey, Gent, Karaat, Wega, Jolita övriga hästar i stallet Svarten, Swarovski, Miran, Novio, Rose, Silver tror inte att jag missat någon.
Så kommer det ju hästar utifrån också.
Idag har mina lägerelever med egna hästar fått hoppa, på fm så var det låga hinder -sockerbitar tre st med 5 galoppsprång emellan för att träna rytmen och de som hade lite äldre hästar fick också prova att lägga till ett och plocka bort ett galoppsprång.
På em var det en liten bana på 4 hinder med på två diagonaler att hoppa ur sväng med 4 galoppsprång emellan.
Imorgon är sista dagen och då ska Madde ha dressyr med dem.
Hon tycker att de har fått hoppa för mkt.......hoppas att tjejerna är nöjda i alla fall.
Arro bell har fått vila idag - gått i hage och i horsewalkern igår blev det en skogrunda. Men imorgon fm ska jag träna dressyr igen. Nu är det bara på det igen. Vi fick ju inga strålande siffror i helgen. P Ålördagen så blev han så på i programmet, jag brukar ju missa mkt i traven denna gång gick travdelen mkt bättre o så missade vi i allt som vi har lätt för som bytessierierna - båda och piruetter. Hmm...
Men jag var glad ändå för jag hade en mkt bra känsla på framridningen och så kändes han "glad" på banan. Länge sedan vi tävlade nu sist vi red Intermediare var i början på nov. Ja o så har vi då deb i Svår B:1 första gången för mig och tredje gången för Arro Bell. Vi hade mindre rena missar men tappade mkt energi i passage o piaff tyvärr men får erkänna att det var lite nervigt men gav mersmak. Missade även ettorna som sitter som ett smäck hemma....
Ann
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0