Galoppombyten och iPhone :D

Publicerat: 2010-06-30 Kl: 20:39:12 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Idag har det hunnits med mycket.
Började dagen med att rida Mille på utebanan i 20min han kändes nog lite sämre än igår men e svårt och avgöra.. Nu är det bara att rida på och se om det blir bättre efter hand, tog bild på hans stygn men glömde kameran i stallet som vanligt..
Efter Mille skulle jag rida dressyr på lille Rangun så jag gjorde iordning honom för det och hoppade upp utanför stallet men i ridhuset höll pappa på och förberedde för att vattna och ridbanan är full med bommar & hinder :S Så jag tänkte jag kunde skritta fram en bit på vägen eller så men sen kom jag på att ja kunde rida till en åker som står i träda så så vart det och väl där fick han sig ett litet dressyrpass mest i form av galoppombyten som fungerade riktigt bra. Red på serpentiner fram och tillbaka och högerbytena, som vi har svårt med, vart riktigt fina och stora så nu blir faktiskt högerbytena mycket bättre än vänsterbytena när de väl blir rätt. Imorrnbitti så kommer Gunilla äntligen, hon har varit sjuk och bortrest, så då får jag visa upp finpojken och se vad hon säger :)

Sen var det Leos tur och jag red på ridbanan för första gången på henne och i början var hon riktigt motspänstig, som alla Briarhästar verkar vara - riktigt vassa och svåra, men sen på slutet efter en del halvresningar och försök till bocksprång så vart hon så fin och gick mycket bra även i galoppen i båda varven.. Så jag är jättenöjd med henne och hennes framsteg!

Resten av dagen har jag ägnat åt att ösa vatten i stallet :S skittrist! men ooh så fint det blir nu och idag har vi också bestämt oss för att det måste målas!! Så Fia hämtade färg på em så vi kan sätta fart med målning också.. Nu är det väl ca 6stora boxar kvar och så Chanels lille pluttbox i hörnet.

På vägen hem så hämtade jag min efterlängtade iPhone som de av nån anledning skickat till nån Blomsterbutik i Stallarholmen :S Fick ringa Jenny och fråga vart det var.. Nu har jag den iaf och ska bara lära mig hur allt fungerar..


Bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0