Flytt till hus..

Publicerat: 2010-06-29 Kl: 21:26:41 | I kategori: Allmänt

Ja inte jag utan kompisar till oss har köpt ett jättefint hus ute i Borsökna här i Eskilstuna så de har flyttat in idag vi har varit ute och burit lite grejjer.. Huset ligger superfint med sjöutsikt och ganska högt ovanför vattnet, så där blir det nog en del grillkvällar när de kommit i ordning :)

Dagen har i övrigt varit mycket varm såklart och har till största delen ägnats åt att spola stallet med varmvattenstvätten :S Mindre kul men ett måste.. Hade shorts, syrrans nya gummistövlar & en plast jacka.. Kan säga att det hjälpte inte direkt då jag sen kunde vända upp och ner på stövlarna för att hålla ur allt vatten och jag hade hästbajsvatten över hela benen.. Nu är det iaf bara halva stora stallet kvar, pappa får göra taket för jag tycker de e liste småläskigt och ostadigt att stå på stege och spola plus att munstycket läcker så det rinner in i ärmen och hela vägen ner i stövlarna :S

Red Mille för första gången på ca 3 veckor i morse, började i ridhuset men det är så torrt där inne så sen gick jag ut på utebanan istället.. Man får ju typ andnöd i ridhuset och pappa har inte haft tid att vattna där än.  Han var iaf lite "sparkig" i början men det släppte efter hand och sen var det iprincip borta så förhoppningsvis gav operationen resultat - det återstår att se när vi kommer igång lite mer med ridningen igen..

Rangun fick gå ut en sväng i skogen med mamma och Arrobell och tro det eller ej men jag fick syn på en orm även idag, uppe vid Svedet.. Usch!!!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0