Fredag kväll o två dagar kvar på läger

Publicerat: 2010-07-23 Kl: 22:34:29 | I kategori: Allmänt

Ja sitter nu vid datorn o betalar räkningar mm. Har nu fixat bloggen åt Madde  så nästa gång kan hon lägga in bilder som förr....tur att man är duktig på datorer :-P.
Idag har det varit en tung dag förtog mig igår i värmen så hästarna har fått gått i skritten förutom hagen förstås.
Korkat nog avslutade jag dagen med att springa med hundarna. Imorgon blir det ridning igen. Det går hela tiden bättre o bättre för mina lägertjejer - jättekul. Imorgon har de önskat uteritt och på em blir det kadriljträning.
P åsöndag är det avslutning och då blir det en lietn hopptävling och en kadrilj.
SMHI o YR kan man i allafall glömma de lovade regn idag igen men inte en droppe har vi fått.
Thaleias sår läker fint hoppas vi snart kan släppa tillbaks henne med de andra får nog bli i början av veckan. Jocke har idag snickrat på taket till skritten så imorgon blir det nog tak där - skönt.
Har ikväll tittat på TDB det är sjukt mkt anmälningar till Gripens tävlingar som vi är anmälda till. Förstår inte varför de har så många klasser. De kommer få lotta bort MÅNGA  o ändå ha hur långa dagar som helst. Tur att man ej är anmäld till första klassen.  Skulle aldrig falla mig in att starta kl 07 en lördagmorgon inte ens om det är varmt. Jag har lång startsträcka med min kropp. Vi har förnarvarande anmält oss med Limit, Rangun, Svarten har även tänkt att Millet ska gå någon klass men ej anmält ännu.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0