Äntligen betäckning

Publicerat: 2010-07-02 Kl: 16:16:57 | I kategori: Allmänt

Ja idag så har vi betäckt Gaia med Arro bell. Först gick det inte så bra då han tappade balansen så vi tog in honom så fick han vila en halvtimme under tiden rensade jag rabatten vid hans hage Rose-Marie har ju planterat en häck där som helt begravts av ogräs det värsta är ju brännässlorna så hela mina armar är uppbrända. Jag känner inget när jag håller på.
Allt tog så långt tid innan vi betäckt och då var det så varmt så jag ändrar min plan de får gå på skrittbandet idag på em och så hjälper Amanda mig med Svarten imorgon så rider vi ut då.
Jag hoppas nu att vi väntat tillräckligt länge med att betäcka så att hon går ur brunst under helgen. Då slipper vi betäcka någon mer gång det är nackdelen när man inte har gjort ultraljud innan då vet man inte hur stort ägg de har men jag tycker att vi har ganska stor känsla för det efter allal år som "riktig" hingststation.
Hingstar vi haft på naturlig betäckning:
Troll 660 e. Falstaff u: Indra (Elit) -Idealist-Drabant-Novarro vår egen superhingst
 Flyinge Uttini 733 e: Labrador-Kew Gardens xx-Gaspari-Drabant
Primör 696 e: Pontus u: Perlemor - Flamingo-Polarstern.2 säsonger stod han hos oss som tävlat svår hoppning med Rolf -Göran Bengtsson liten fin fux otroligt rolig att rida hoppade som en katt - mkt fina galoppombyten synd att han använts så lite i aveln. Hans mamma Elit premierad hade mer än dubbelt så många poäng som krävs för att bli Elit premierad. Själv låg han i topp bland hingstarna innan han oturligt skadades som 9 åring han godkändes pga sina meriter i hoppning.
Epson 766 e: Erbstein-Galanthus-Toddhurst xx- Lucifer mkt fin att rida med otroligt fin trav och galopp mer om dessa fina hingstar vid annat tillfälle.


Resten av dagen har gått åt till att skriva omdömen om min gymnasieklass på alla ämnen som pågår och ej ska betygsättas förrän i 3:an.
Jocke ska fixa lite hagar och sedan åka och hämta "dansgolvet" tills i morgon. Den stora festen!
Men nu är det dags att svalka sig i poolen innan jag fortsätter med pappersarbetet. Skönt när det är klart i allal fall.
Ann

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0