Tjoo!

Publicerat: 2010-01-19 Kl: 22:15:25 | I kategori: Allmänt

Go kväll..

Just ätit en halv inte speciellt god mango :( Älskar mangon i Thailand med här smakar den mest granbarr :S Hur länge ska man låta den ligga innan den är ätbar egentligen?
Imorse handlade jag mat till gymnasiet o mellis till barnen sen red jag Mille, vi hoppade lite småhinder.. han behöver stärka galoppen o fick träna på att inte rusa på hindrerna utan komma i kort o lugn galopp.. Vart som vanligt jättesvettig..
Sen hade jag grönt kort teori för gymnasietjejerna o lagade spagetthi och köttfärssås till lunch.. Rangun tänkte jag oxå skulle få skutta lite men han var totalt livrädd, var en liten liten murbit som stod framme.. Hjälp! kan ju äta en stackars häst.. Så jag fick nöja mig med att han klarade av att promenera över lite bommar..

Sen longerade Sofia Leukothea o jag red några varv, hon har inte blivit riden på lite mer än ett år eftersom hon haft föl. Efter det var det dags för Demeter som inte har gjort så mkt de senaste veckorna pga kylan.. men det gick kalas tyckte hon var mkt finare än Leo :P

Idag har jag o Anders köpt ett nytt akvarium vi ville nämnligen byta ut det lilla 20l så nu vart det ett nästan likadant fast 60l istället.. 6kantigt enda problemet är nu att vi inte riktigt vet vart vi ska ha det för det får inte plats där det gamla stod :S

Bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0