segt o kallt..

Publicerat: 2010-01-12 Kl: 21:16:27 | I kategori: Allmänt

Hej hej..

Just avslutat ett spel Monopol jag gav upp :S hatar att förlora vi spelade igår med i då förlorade jag så jag ville ha revansch idag men de gick såklart åt skogen.
Idag har gymnasiet varit på Ekelund, ja de är där fortfarande  oxå. Jag o mamma red ut en lugn promenad i skogen på fm - Jag höll på att förfrysa! Mille tyckte iaf att det var mysigt o han fick träna på att ha en hund springade i svansen eftersom Buffy följde med, bra för honom eftersom han är ganska bakskygg..
Rangun är fortfarande mycket tjock i sitt ben men tyckte ändå att det var lite bättre idag.

Idag har jag också tillbringat mycket tid framför datorn för att föra nytt kafeteriaschema för vårterminen, rideleverna får ca 1-2 pass under höst och vårtermin.

Imorrn ska jag åka hem lite tidigare för jag ska klippa mig hos min vän Johanna här i Eskilstuna vid halv sex, hon har en jättefin salong ca 10-15min promenad ifrån mig. På lördag har jag bokat in tid för att fixa naglarna igen oxå, för de är verkligen i akut behov av vård då jag lyckats få bort gelen på min ena tumnagel - vilket ska vara helt omöjligt men jag lyckades :S
Hade ju egentligen velat åka på kurs på lördag men jag fick inte gå :( Vill utbilda mig till dressyrdomare enda problemet är att man inte får börja utbildningen förens man är 25.. men många tyckte att jag skulle söka ändå och det tar ju trots allt många år innan man är färdig domare, men jag fick alltså inte :(

Ha en trevlig kväll..

Bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0