Leukothea hemma igen

Publicerat: 2010-01-17 Kl: 17:20:16 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Igår var det så dags att ta hem Leukothea efter avvänjningen av fölen. Trocea blev kvar hos Carina - hon ska till Lotta på Gotland som även har Challe. Känns skönt!
Så idag tog jag och longerade Leukothea kan säja att hon nu inte alls känns så stor alla våra tävlingshästar i dagsläget är ju som hus. Ska i alla fall bli spännande att rida igång henne igen. Hon är ju inte riden på ca 1 år och då bara väldigt lite.
Jag håller tummarna för att hon blir bra.
Svarten fick gå i ridhuset idag med men vi trava lite bommar i alla fall. Hade tänkt rida ut men det blåste rätt friskt och han kändes rätt så pepplig när jag tog ut han från stallet så det får bli ut någon annan dag när jag kan ha med mig Madde eller Sofia.
Gordon är tyvärr halt, hoppas att det snabbt går över - han verkade inte så värst dålig idag när han mest stod och bockade i sjukhagen.........
Nästa vecka är det mkt pågång. Sadeldoktorn Jimmy kommer, Gunilla Å ska ha programridning, gymnasiet kommer och det är tävlingsmöte för ryttarna i klubben och dessutom dressyrträning på torsdag.
En spekulant har varit här och tittat på Troceas fölunge eller åring som hon egentligen är Bells Thaleia heter ju hon så vi får se hur det blir.
Båda fölen har flyttat ut till utestallet i helgen.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0