Bra på mycket :P

Publicerat: 2010-01-22 Kl: 22:36:25 | I kategori: Allmänt

Go kväll!

Just kollat på en barnfilm Guldkompassen tyckte att den verkade bra, och den var helt okej slutade lite snabbare än jag tänkt bara.. Anders sov såklart genom i princip hela filmen, som vanligt är han helt död på fredagkvällar..
Idag har det varit fullt upp sov på Ekelund eftersom det var tävlingsmöte igårkväll. Så jag var ute i stallet halv åtta imorse o mockade åt alla 5 i det lilla stallet inna vi började släppa ut alla pållar, sen red jag o Fia ut, hon på Limit o ja på Mille, red inte speciellt långt o vi skrittade mest men Mille var ända svettig när vi kom tillbaks. Den hästen jobbar verkligen alltid till 100% sen gjorde jag färdigt stallet, ströade o fodrade innan jag red Leokuthea en stund i ridhuset.
Hon har faktiskt blivit lite bättre bara på de 3 gånger jag ridit nu denna veckan, hon är ju så stor och stel, men det kan säkert bli en trevlig häst av henne med såsmåningom.

Efter det fick jag springa in o kasta i mig lite lunch innan skolbarnen kom halv tolv idag var de tio stycken 9 killar o 1 tjej. Det gick bra o vi red en sväng på vägen, skogen o hagarna går inte nu när det är så mycket snö blir ju superjobbigt för oss som går bredvid. Direkt efter att jag var klar med kidsen så var det dags för en privatlektion för en vuxen som red i grupp tdigare men nu kände att det passade henne bättre med privatlektioner. Hon red iaf Nisse och det gick mycket bra.

Igår var Gunilla här och eftersom Rangun skadat sig igen, balltramp när jag red ut i onsdags, red jag bara Mille för henne. Han var superfin, börjar bli riktigt stark nu nästa helg ska jag rida en LA:3a i Katrineholm. Red även Herkules en kort sväng för att visa Gunilla o han är verkligen en trevlig häst, totalt okomplicerad. Demeter fick också visa upp sig en stund men hon  var nog lite trött efter två dagars ridning innan plus att det var en del andra hästar i ridhuset som gjorde att hon tappade lite fokus på uppgiften. Sadeldoktorn Jimmy var hos oss på em och kollade så att sadlarna fortfarande ligger som de ska och det var inga problem alls :D Skönt.

Imorrn blir det ledig dag från stallet ska istället städa upp efter ommöbleringen i lägenheten samt lite annat pyssel och på kvällen kommer en del av Anders familj för att äta middag..

Trevlig helg allesammans!

Bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0