Vilka dagar

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 23:26:09 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Nu har det rullat snabbt igen precis avslutat en gymnasievecka, kul men få elever. Magsjuka tydligen hoppas ingen hade med sig ngt ner.
Mycket teori har det varit - ridlära. Så har vi pratat mkt om praktiken och ridit förstås. Idag var även veterinären här samt mätmän då vi måste slutmäta Lindsey. Hon ska ju tävla 20/2 här hemma på lokal tävlingen med Ida F. Dessutom passade många inackorderingar på att raspa sina hästars tänder.
Igår var det hoppträning för Erik och eftersom Ture inte verkade helt ok i måndagskväll kunde jag inte rida Bosson utan det fick bli Svarten. Han skötte sig riktigt bra även om han hoppade väl högt i början över de "läskiga" hindren vi hoppade bara tävlingshinder igår.
Lånade Kalypsos bett vilket fungerade mkt bra trots att jag är "allergisk" mot pessoa men det är ett rakt gummibett med bara ringarna som pessoa. Han tyckte om det i allaf.
Tisdagen hann jag med även Arro Bell + Limit då Sofia var snäll o hjälpte mig skifta häst innan det var dags för gymnasie tjejerna.
De har utvecklats otroligt i sin ridning - jättekul.

Imorgon är det dags för dressyr igen idag hann jag ej rida överhuvudtaget men Madde o Sofia hjälpte mig genom att rida ut Svarten o Arro Bell.
Sofia red Herkules idag och han utvecklas verkligen snabbt. Mycket bra form det bästa Sofia ridit honom - han har verkligen fin galopp och bra fattningar. Ska nog gå bra att sälja honom. Just nu har vi tillräckligt med unghästar.

Imorgon em ska vi åka o köpa badkar till vårt nyrenoverade badrum ska bli skönt. Är trött på att gå ner till Sofia och duscha.

Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0